Over ons

Introductie
Welkom bij Ledegang Communicatie & PR. Wij zijn een full service audiovisueel communicatiebureau dat de videocontent verzorgt voor bedrijven en organisaties die meer van zichzelf willen laten zien. Want zien is immers geloven. 

En als bedrijf of organisatie kunt u vaak veel meer laten zien dan u in eerste instantie denkt. Waarom kiezen voor een digitaal of gedrukt jaarverslag dat gemiddeld maar 9 seconden wordt gelezen als een video jaarverslag ook mogelijk is? U kunt zelf natuurlijk prima vertellen waar u goed in bent, maar waarom kunnen uw klanten dat niet doen in een pakkend video testimonial? Gaat uw bedrijf fuseren of kiest u voor een nieuwe strategie? Dan zijn interne videojournaals een bewezen succesvol middel om urgentiebesef en commitment bij uw eigen medewerkers te realiseren. 

Ledegang Communicatie & PR levert redactionele video-oplossingen voor ingewikkelde boodschappen, helpt de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten en het imago te versterken. 

Onze filosofie
Film moet niet alleen opvallend zijn in vorm en creativiteit maar vooral ook inhoudelijk hoogstaand. Die filosofie is zichtbaar in al ons doen en laten. Daarom maken wij geen doorsnee content, dat is er al genoeg, maar proberen we naast een gedegen inhoudelijke boodschap ook door originele invalshoeken, dynamische en creatieve cameravoering en editing, deze content als onderscheidend en herkenbaar aspect te maken van uw communicatie. Wij begrijpen ook dat elke videoproductie maatwerk betreft. Een product is in onze ogen dan ook pas af, als het naar volle tevredenheid is van de klant. Extra uitdaging daarbij is om het maximale te leveren tegen de scherpste prijs. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zo produceren wij al onze content in Full High Definition, om maar eens iets te noemen. En onze video’s zijn zowel geschikt voor online publicatie als voor vertoning op groot scherm.

De mensen
Ledegang Communicatie & PR is in 2010 opgericht door oud-televisiemaker Bart Ledegang en is gevestigd in het hart van Friesland. Ons bureau beschikt over de beste vakmensen uit de film- en televisiewereld en streeft zowel inhoudelijk als technisch naar de hoogste kwaliteit. Voor elke productie wordt zorgvuldig de juiste crew samengesteld. Of het nu een portret is of een voorlichtingsfilm, een nieuwsfeature of videojournaal, telkens staan zeer creatieve en ervaren regisseurs en cameramensen voor u klaar. Maar ook gespecialiseerde belichters, geluidsmensen, audiopostproducers, animatiespecialisten, muziekcomposers en voice-overs in elke gewenste wereldtaal. Er is in feite dus niets dat ons bureau niet in pakkende beelden kan vatten. Of het nu vlot, luchtig en met een knipoog is of juist inhoudelijk secuur opgebouwd en uitgesponnen. 

Oprichter Bart Ledegang